29 Aralık 2016 Perşembe

GREEN GOLD BİTKİSEL ÜRÜNLERİ GIDA KOZMETİK




“ DOĞAL VE SAĞLIKLI YAŞAMIN GÜVENİLİR ADRESİ” SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN”
Firmamız kullandığı bitkilerin bir kısmını ziraat’ ten son ürüne kadar üretimin her aşaması konunun uzmanları tarafından gerçekleştiren ekipler ile çalışmaktadır. Hazırlanan bitkisel ilaçların ham maddesi de uzman kadrosuyla hazırlamaktadır… Tıbbi bitkilerin ziraat’ ini yaparken geni değiştirilmiş tohumlar, kimyasal gübreler ve zirai ilaçların kullanılmadığı özel ve kontrollü koşullarda yerleşim yerlerinden ve otoyollardan uzakta rakımı yüksek yerlerde organik tarım kriterlerine uygun yetiştirilmektedir. Elde edilen ham maddeler bünyesindeki  bulunan değerli çalışanlarınla tüm insanlığa ve ilaç  endüstrisine daha iyi hizmet vermek, steril, stabil ve etken maddesi durumundan en iyi ürünleri sunmak için uluslar arası standartlar doğrultusunda çalışarak ürünleri mikrobiyolojik testlerden geçirerek etken madde (extrat) ve Türk kalite kontrolüne uygun klinik çalışmalara kadar çok ciddi etnik bilimsel metotlarla titizce yaklaşarak en iyi sonucu sunmayı hedefleyerek araştırmalar ve çalışmalar yapmaktadır. Ziraat i yapılan ve araştırmasını tamamlanan tıbbi bitkileri kök ve tohum olarak ayrıştırmakla, nem ve küften uzak özel alanlarda ozon gazına tabi tutularak tüm zararlı toksinlerden arındırılmaktadır.  Ancak üretim öncesi doğal yöntemlerle kurutulmuş bitkinin üzerindeki tüm olası hastalık yapıcı riskler böcek larvaları bitkinin üzerinde olduğundan mutlaka sterilizasyona tabi tutulmalı ve riskler ortadan kaldırılmalıdır. Bu bilgiler ışığında hazırlanan  ürünlerin  hem içeriğindeki etken maddelerin herhangi bir kayba uğramadan hem de hastalık yapıcı tehlikeli risk türlerini ortadan kaldırıp tıbbi bitkilerle sterilizasyonu sağlamak için teknoloji gerektiren gelişmiş ülkelerde kullanılan biyolojik ,ekolojik, sterilizasyon sağlanmaktadır. .Bu sterilizasyon metodu ürüne ne herhangi bir katkı bırakmakta nede rengi, kokusu ve fiziksel yapısında hiçbir değişikliğe uğramadan sterilizasyon yapmaktadır.
Dünyanın her noktasında doğanın ve doğal ürünlerin önemi her geçen gün artmaktadır. Bu bağlamda sağlığınız için ürettiğimiz ürünlerin ne kadar doğru doğal yada sağlıklı olup olmadığı önem arz etmektedir. Bu konuda etnik, bilimsel, tutarlı, sabırlı ve ödünsüz bir şekilde bitkiler dünyasını bilimin ışığında en yenilikçi, en modern, en teknolojik donanımlarla çağdaş  insanın kullanımına sunmak arzusuyla çalışmaktayız.
İnsanların sonsuz bir koşuşturma içinde olduğu ve bu yüzden yemek alışkanlıklarına hız kazandırdığı günümüz koşullarında, değişen tüketici taleplerini göz önünde bulundurduk ve doğanın bizlere sunduğu besin kaynaklarını sizler için hazırlama gayreti ile Gıda Takviyeleri' nin satışını yapmaktayız. Ülkemiz için yeni olan bu sektöre öncülük ederken, dünya standartlarını yakından takip ediyor ve bilimsel kurumlarla ortak projeler yürütüyoruz.
Temel hedefimiz, koşulsuz tüketici memnuniyetini ön planda tutarak, insan sağlığına yararlı, yüksek kalite standartlarında ürünler sunmaktır.

Firmamızın  değişmez prensipleri daima kalite ,hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliligin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Firmamız gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Çalıştığımız ürünlerle ilgi talebiniz varsa sizinle çalışmaktan mutlu olacağımızı bildirir, değerli siparişlerinizi bekleriz.

http://www.n11.com/magaza/cagri-aktar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder